Кулінарія

Так просто печиво ви ще не готували… Печиво на кефірі “мрія”

Домашнє печиво на кефірі. Це безпрограшний варіант швидкої випічки. Просте за складом і неймовірно смачне. Стане паличкою виручалочкою. Спробуйте це просто і дуже смачно!

Рецепт: Кефір – 130 мл Яйце – 1 шт. Сіль – 1/3 ч. л. Цукор – 1 ст. л. (в тісто) Рослинне масло – 80 мл Розпушувач – 1 ч. л. Борошно – 300 гр. Цукор для посипання.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У миску наливаємо кефір, розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор, рослинне масло, перемішуємо вінчиком і додаємо просіяне борошно і розпушувач, замішуємо тісто.

З тіста розкачуємо джгутик і ділимо його на 16 частин, вагою приблизно по 40 гр.

Беремо одну частину робимо джгутик, притискаємо руками, виходять смужки. Опускаємо смужки однією стороною в цукор і кладемо на деко застелений папером для випічки.

Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 25-30 хвилин, до легкої рум’яності. Бюджетний, смачний і швидкий рецепт до чаю або кави.

Якщо Вам сподобався рецепт – поставте або напишіть коментар. Ваші відгуки – найкраща нагорода для мене

Друзі, величезне Вам дякую за позитивні відгуки, за довіру, за коментарі, дуже рада що готуєте разом зі мною! ! !

Подробиці і деталі приготування Ви можете подивитися в моєму коротенькому відео нижче ▼

Рекомендую подивитися ▼

Домашнє печиво «Лимонне»: без яєць, кефіру і вершкового масла

Дуже смачне домашнє печиво з начинкою або як приготувати печиво за 15 хвилин

Цукерки в магазині не купую готую сама: перемішую ложкою і роблю колобочкі, ваза цукерок за 10-15 хвилин, чай без них не п’ю.

Печу вже 3-й раз за 2 дні: “Італійське печиво”, рецепт надіслала передплатниць (це її сімейний рецепт)