Кулінарія

Борщ (холодний борщ)

Потрібно:

Маринована буряк – 1 банку

Варена ковбаса – 300 г

Огірок – 1 шт. (среднеплодный)

Кріп – 50 г

Цибуля зелена – 30 г

Яйця – 4 шт.

Сметана

Сіль/перець – за смаком

Спосіб приготування:

У каструлю переливаємо маринований буряк з банки, разом з розсолом (при необхідності буряк додатково порізати), яйця відварити, ковбасу, огірок і яйця нарізати кубиками, цибулю і кріп подрібнити. Всі інгредієнти з’єднуємо в каструлю, заливаємо холодною водою, саме з холодильника. Спеції і сметану додаємо під час подачі!

#борщ #борщ рецепт #холодний борщ #холодний суп #буряковий суп